StoryEditorOCM
Crna kronikaU GRADU I KONAVLIMA

Dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena

Piše M. R. K.
16. srpnja 2024. - 12:07

Jučer su se na području Dubrovnika i Konavala dogodile dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale dvije teže i jednu lakše ozlijeđenu osobu

Prva prometna nesreća se dogodila oko 18 sati kada je, za sada nepoznati vozač, osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom kretanja unatrag po označenoj parkirališnoj površini u Ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku, gdje je prethodno bio parkiran, stražnjim dijelom vozila udario u 76-godišnjek pješaka koji se u tom trenutku nalazio iza vozila.

Uslijed udara, pješak je pao na kolnik i zadobio teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Vozač je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja u nepoznatom smjeru. Na mjestu događaja je obavljen očevid te se provodi kriminalističko istraživanje koje ima za cilj utvrditi i kazneno pravno procesuirati osobu odgovornu za ovu prometnu nesreću. 

Druga prometna nesreća se dogodila oko 18,35 sati u mjestu Gruda u Konavlima. Vozačica osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka u dobi od 52 godine je tijekom uključivanja u pomet s parkirališnog prostora na Državnu cestu D-8, oduzela prednost prolaska motociklu francuskih registarskih oznaka.

Uslijed udara, vozač motocikla i njegova suputnica su zajedno s motociklom pali na kolnik što je za posljedicu imalo lakše ozljeđivanje 62-godišnjeg vozača, dok je njegova 58-godišnja putnica zadobila teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici.  

07. rujan 2024 18:26