StoryEditorOCM
Crna kronikaOČEVID U TIJEKU

DVIJE PROMETNE I POŽAR Auto udarilo dijete na Mišićima, kraj Bellevuea nastradao biciklist, zapalila se ribarica u Mokošici

Piše DV
10. rujna 2018. - 12:39
U Mišićima se jutros u 7 i 30 dogodila prometna nesreća u kojoj je osobni automobil naletio na dijete, javlja čitatelj. Iz OKC-a su potvrdili tek kako su djelatnici policije na terenu, te da će se očevidom utvrditi okolnosti koje su dovele do nesreće. Prema posljednjim informacijama dijete je pretrpjelo teže tjelesne ozljede. Stvorila se kolona u smjeru Grada, magistralom se vozi usporeno.

Niti sat vremena kasnije automobil je udario motociklista kraj hotela Bellevue. Kako javljaju čitatelji, Vojnović je gotovo cijelom dužinom začepljen, dok traje očevid. Biciklist je s težim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Dubrovnik, a očevidom će se otkriti okolnosti u kojima je biciklist nastradao.

U Mokošici se zapalila koća pod nepoznatim okolnostima. Prema informacijama s terena, plamen se dizao 20-ak metara u zrak. Vatrogasci su s nekoliko vozila izašli na teren i ugasili požar. 
26. travanj 2024 14:19