StoryEditorOCM
Crna kronikaČeka se podizanje optužnice

Donosimo detalje: Evo odakle je konobar koji je Amerikanku silovao na taraci poznate dubrovačke pizzerije!

Piše Ahmet Kalajdžić
19. lipnja 2023. - 11:55

U Istražnom centru dubrovačkog Županijskog suda pri kraju je pravosudna istraga protiv konobara S.P. (49), državljanina Bosne i Hercegovine, inače nastanjenog u Trebinju. Istraga je pokrenuta nakon što je uhićen zbog osnovane sumnje u kazneno djelo silovanja 20-godišnje državljanke Sjedinjenih Američkih Država iz New Yorka.

- Kazneno djelo silovanja počinjeno je na način da je konobar u ranim jutarnjim satima 12. lipnja nedaleko žičare i povijesne jezgre Grada, na verandi pizzerije "Tabasco", izvršio nasilni spolni odnos nad mladom Amerikankom bez njezina pristanka, što je ona potom prijavila službenicima Policijske uprave dubrovačko- neretvanske. Nakon toga je sudac istrage pokrenuo hitnu istražnu radnju te odmah ispitao studenticu koja je trebala dalje putovati- rekao nam je glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku, sudac Pero Miloglav.

Kako smo doznali, istražni zatvor u trajanju do 30 dana konobaru iz Trebinja određen je zbog opasnosti od bijega. Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku rješenjem o pokretanju istrage od 14. lipnja 2023. bludnog konobara tereti i za počinjeno kazneno djelo krađe na štetu američke studentice kojoj je, nakon gnusnog čina, uzeo novčanik s novcem i dvije bankovne kartice.

‘Konobar iz Trebinja nije nikada bio, a niti je sada zaposlen u pizzeriji ‘Tabasco‘, niti s njom ima ikakve veze‘

28. travanj 2024 09:21