StoryEditorOCM
Crna kronikaREMETILE JAVNI RED

Djevojke se potukle i vrijeđale u zoru ispred pekare: ‘Pi*** ti materina,...‘

Piše PSD
14. siječnja 2023. - 08:51

Monika (18) i Barbara (19) proglašene su krivima i osuđene zbog žestokog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6.30 ujutro.

Prema presudi koju je sudac donio ovih dana, sve se dogodilo sredinom studenoga lani ispred pekarnice "Europa" u Novoj Gradišci - javlja Danica.hr.

Djevojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud te podsjetio kako je Monika napuhala 1,28 promila, a Barbara 0,28 promila.

"Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: ‘Pi… ti materina, kurvo jedna obična, droljo jedna, ti se je… za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino‘. Te su riječi jedna drugoj ponavljale više puta.

Nakon toga i tjelesno su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. Monika je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok Barbara nije", zaključio je sudac.

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

26. rujan 2023 18:11