StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška prometna nesreća u Stablini

Automobil ‘sletio‘ na krov kuće, susjedi priskočili u pomoć i unesrećene izvukli iz vozila: Muškarac i dijete helikopterom prebačeni u Split

Piše Ante Šunjić
24. kolovoza 2024. - 12:38

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Stablini, stradala je obitelj iz Vinkovaca. U nesreći su, kako doznajemo, sudjelovala dva osobna automobila, a jedan je završio ispod ceste na krovu kuće.

U tom su automobilu, prema neslužbenim informacijama, bili muškarac, žena i dijete. Muškarac i dijete prebačeni su helikopterom u bolnicu u Splitu, a žena je vozilom pločanske Hitne pomoći odvezena također u splitsku bolnicu.

Iz dežurstva PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam da je dojava o prometnoj nezgodi zaprimljena u 10.14 sati, kad se nesreća i dogodila. Sudjelovala su dva vozila, jedno dubrovačkih, a drugo vinkovačkih registarskih oznaka.

- Vozilo vinkovačkih tablica je nakon sudara završilo ispod ceste, na dubini oko 5 metara i zapalilo se. Tri osobe iz tog vozila, kao i jedna osoba iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka prevezene su u KBC Split. Cesta je za promet u potpunosti otvorena u 11.30 sati. Očevid je još u tijeku - izvijestili su iz policije.

Očevici nezgode kažu kako su pri padu vinkovačkog vozila čuli strašan tresak. Skupina od 4 ili 5 susjeda u tom trenutku sjedala je na taraci. Brzo su priskočili u pomoć unesrećenima iz automobila koji se prevrnuo na bok. Razbili su stakla i izvadili ljude van.

 

 

 

 

13. rujan 2024 05:26