StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJA POTVRDILA SINOĆNJI INCIDENT

Alkoholizirani Australac galamio, od građana i komunalnih redara tražio marihuanu!

3. kolovoza 2019. - 12:56
Policijaka uprava dubrovačko- neretvanska potvrdila je sinoćnji incident u povijesnoj jezgri Grada, nakon kojeg je uhićen i u Policijsku postaju Dubrovnik, odnosno u Villa Palmu priveden državljanin Australije.

Prema riječima policije, Australac (43) je, vidno alkoholiziran, narušavao je javni red i mir, skidao se gol i ispred jednog restorana na Prijekome galamio i vrijeđao policijske službenike kojio su po dojavi građana oko 22,30 sati stigli na intervenciju. Građani su nam ispričali kako je prije dojave Australac alkoholiziran bauljao ulicama Grada, ponajviše po Prijekom i Boškovićevoj ulici (Od Buže) te galamom uznemiravao sugrađane i turiste. U trenucima kad bi se smirio, prilazio je gostima caffe- barova i restorana te tražio da ga upute gdje i kako može nabaviti joint, odnosno marihuanu.

Koliko je doista bio alkoholiziran možda najbolje ilustrira podatak da je marihuanu tražio i od gradskih komunalnih redara koji su u tom trenutku bili obučeni u službenu odoru! Pri tome, nije se obazirao na opomenu redara kako su oni službeni predstavnici gradske uprave te da mu nikako ne mogu pomoći u pronalasku narkotika, uporabu kojih nikako ne podržavaju.

Australac je bio uporan i nakon toga neartikulirano vikao, a tijekom intervencije došlo je i do nagravanja s policijom kojima je odbio dati osobne dokumente.

Potvrđeno nam je kako kriminalističko istraživanje još traje.
24. travanj 2024 09:17