StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Trojica pogađala, ali je KPK na kraju upisao i treći poraz u Zrenjaninu ostavši tri pogotka kratak za popet se na Triglav

Piše Tonči Vlašić
16. siječnja 2022. - 16:29

Marijan Duhović je postigao pet, Srđan Antonijević tri, a Petar Tedeschi dva pogotka u porazu KPK od Triglava iz Kranja u posljednjem, trećem nastupu na turniru drugog kruga Druge regionalne lige odigranom u Zrenjaninu. Slovenski sastav bio je uspješniji s 13:10.

KPK je dobio prvu četvrtinu s 4:3, na poluvremenu gubio zaostajao tri pogotka razlike (5:8), uspio početkom posljednje četvrtine izjednačiti na 9:9. Tri minute prije kraja Srđan Antonijević je doveo korčulanski sastav na pogodak zaostatka (10:11), ali... Vratar KPK Davor Skokandić imao je 12 obrana.

Sastav trenera Zorana Mustura je bio oslabljen u Zrenjaninu, igrao je bez šestotrice. Na startu drugog turnira poražen je od Vojvodine s 14:12, a zatim od domaćina, Proletera sa 16:9. KPK nakon osam utakmica ima jedan neodlučan rezultat i sedam poraza.

Vojvodina i riječko Primorje EB su na vrhu sa svih osam pobjeda, 24 boda, Proleter je četvrti s 19 bodova, Triglav šesti s 12 bodova, KPK je jedanaesti u konkurenciji dvanaest sastava. Posljednji je OVK POŠK, koji ima, kao i KPK, jedan bod, ali slabiju pogodak razliku.

U 9. kolu, 11. veljače, KPK igra protiv OVK POŠK

26. travanj 2024 09:22