StoryEditorOCM
VaterpoloDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Svi sve znaju osim nas, Daube odlično otvorio, pa potonuo, Vjeka uništili bivši Jugaši, jedan je igrač utakmice

Piše Tonči Vlašić
9. veljače 2024. - 18:49

Hannes Daube je sa SAD-om bolje otvorio utakmice sa Srbijom, ali nije Jugaš uspio doći do pobjede i prvog mjesta u skupini, što više, poraz 12:14, te je pao na treće. Crna Gora je druga u skupini ‘C’, a Srbija je ta koja je uzela prvo mjesto te izborila izravan plasman u četvrtfinale.

Nama je utakmica bila itekako zanimljiva jer najbolji u skupini ‘C’ će biti naš suparnik u četvrtfinalu, naravno, ukoliko prođemo osminu finala, a svi vjerujemo kako hoćemo jer smo veliki favoriti igrali u nedjelju protiv Brazila, ili protiv Kine (Brazil – Kina je zadnja utakmica po skupinama, te pada odluka tko je treći u skupini ‘B‘ i tko će u osminu finala, a tko ne, već u razigravanje za poredak od 13. do 16. mjesta).

image

Slavi Hannes Daube (SAD) pogodak protiv Srbije

Tonči Vlašić/
image

Hannes Daube (SAD) protiv Srbije

Tonči Vlašić/

Prije utakmice koja će nam donijeti suparnika u osmini finala, pala je odluka tko je pobjednik te skupine ‘B’, Grčka ili Francuska na čijoj je klupi Vjeko Kobešćak. Francuska je imala 12:12 i napad s igračem više, ali nije uspjela. Grčka je nakon toga izborila peterac, realizirala ga, te se obranila. Alex Papanastasiou je proglašen igračem utakmice. Bivši Jugaš, sad igrač Olympiacosa, zahvalio se navijačima na podršci. Imali su Konstantinos Kakaris, Stylianos Argyropoulos i ostali bučnu podršku. Kobeščak je posebno čestitao nakon utakmice svojim dojučerašnjim igračima u kapici Jug Adriatic osiguranja.

image

Francuska je izjednačila na 11:11, slavi Vjeko Kobešćak

Tonči Vlašić/
image

Gooool - grčki navijači se raduju pogotku za konačnih 13:12 pobjedu protiv Francuske

Tonči Vlašić/
image

Vjeko Kobešćak na klupi Francuske, koja je protiv Grčke bila tako blizu uspjehu

Tonči Vlašić/
image

Grk Alex Papanastasiou, bivši Jugaš, igrač je utakmice Grčka - Francuska 13:12

Tonči Vlašić

Francuska će u osmini finala na Australiju, Kobeščak kontra Jakoba Merčepa, koji se vraća u Juga.

Dakle, svi sve znaju osim nas. U osmini finala Australija – Francuska, a pobjednik će na Mađarsku, koja je pobjednik skupine ‘D’. Crna Gora - Rumunjska, a pobjednik će na Španjolsku. Zatim, Italija – SAD, a pobjednik će na Grčku, i sad Hrvatska – Brazil ili Kina, a pobjednik će na Srbiju.

05. svibanj 2024 22:03