StoryEditorOCM
VaterpoloEUROPSKA LIGA PRVAKA |

SKUPINA ‘B‘ U DUNA ARENI Maro Joković tri pogotka za treću pobjedu, Marko Macan jedan pogodak za prvu pobjedu

Piše Tonči Vlašić
2. ožujka 2021. - 23:41

Maro Joković je s tri pogotka bio prvi strijelac AN Brescie u 11:6 pobjedi protiv hercegnovskog Jadrana Carine, a u 4. kolu skupine 'B', koja se igra u Budimpešti, u Duna Areni, slavio je i Marko Macan u kapici njemačkog prvaka WASPO 98 Hannovera, koji je s 10:3 svladao Dinamo iz Tbilisija. Macan je postigao jedan pogodak u prvoj pobjedi svog sastava, koji je stigao do prvih bodova.

AN Brescia je pak ostvarila treću pobjedu, a kako je u derbiju 4. kola aktualni europski prvak Ferencvaros s 11:10 dobio Zodiac CNA Barcelonetu (Felipe Perrone s 3 pogotka prvi strijelac španjolskog prvaka), podijelila se skupina na dva dijela – tri sastava imaju po 9 bodova (Zodiac CNA Barceloneta, AN Brescia i Ferencvaros su na omjeru pobjeda i poraza 3/1), a tri sastava su skupila po 3 boda (WASPO 98 Hannover, Jadran Carine HN i Dinamo Tbilisi su na omjeru pobjeda i poraza 1/3).

Do kraja skupine – još je šest kola – bit će zanimljivo tko će sa Zodiac CNA Barcelonetom, AN Bresciom i Ferencvarosom kao četvrti putovati na završni turnir, Final 8.

Drugi dan drugog turnira skupine B u srijedu, 3. ožujka, otvara ogled između Jokovića i Macana (AN Brescia – WASPO 98 Hannnover), koji počinje u 14 sati. Od 16.30 sati igraju Dinamo Tbilisi i Ferencvaros, a od 19 sati Jadran Carine Herceg Novi i Zodiac CNA Barceloneta.

23. travanj 2024 22:13