StoryEditorOCM
VaterpoloPREDSTAVLJENA MOMČAD VATERPOLSKOG KLUBA JUG CO

SASTAV KOJI POBJEĐUJE, NE MIJENJA SE 'Bit će novih radosti!'

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
16. listopada 2016. - 03:58

Obećali su u ime svih Jugaša Vjeko Kobešćak i Marko Bijač, trener odnosno kapetan, kako će u novoj sezoni biti novih radosti. Napravit će sve što je u njihovoj moći kako bi obranili sva četiri trofeja, koja su osvojili protekle sezone. Naravno, zanimljivo je i njima što imaju priliku nadmašiti sezonu u kojoj je do danas osvojeno najviše trofeja.

Kakav bi to bio uspjeh kad bi opet slavili u Kupu Hrvatske, Regionalnoj ligi, domaćem prvenstvu i Euroligi te plus osvojili trofej pobjednika europskog Superkupa.

Taj san u javu pokušat će pretvoriti ukupno dvadeset i troje igrača, koliko ih je predstavljeno u Culture clubu Revelin u prvim minutama nedjelje, 16. listopada. Kiša je kriva što se to nije dogodilo kako je bilo predviđeno dva, tri sata prije, i to na otvorenom, ispred crkve svetog Vlaha. Međutim, sve što su najavili, na kraju se i održalo. Klapa Contra je u Revelinu održala koncert. Potom su jedan po jedan igrač izlazili na pozornicu, a nakon njih članovi stručnog stožera…

Novih imena nema u Jugovom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Znaju u Gružu reći: sastav koji pobjeđuje – ne mijenja se.

Nova sezona za Jug Croatia osiguranje počinje u srijedu, 19. listopada u 19 sati. U Gružu igra s Budvom susret 1. kola Regionalne lige. Dva dana poslije na istom mjestu ogledat će se s riječkim Primorjem, također za bod(ove) u Regionalnoj ligi.

26. travanj 2024 10:41