StoryEditorOCM
VaterpoloLIGA PRVAKA |

POZNAT PRVI POLUFINALIST BITKE ZA KRUNU PRVAKA EUROPE Marko Bijač u Beogradu izbacio iz igre za naslovom Marka Macana

Piše Tonči Vlašić
3. lipnja 2021. - 14:36

PRO Recco je prvi polufinalist. U prvoj utakmici četvrtfinalnog dana opravdao je ulogu favorita protiv njemačkog prvaka, WASPO 98 Hannovera, slavio sa 16:9, te čeka sad kako će završiti ogled između CNA Barcelonete i Olympiacosa. Uspješniji će mu biti suparnik u borbi za finale.

Polufinala se igraju u Novom Beogradu u petak, 4. lipnja. 

Marko Bijač na vratima PRO Recca je imao 4 obrane, nije ga uspio svladati između ostalih ni Marko Macan, koji je zbog tri isključenja dvije i pol minute prije kraja morao iz igre. Aleksandar Ivović je bio prvo ime PRO Recca i utakmice. Kapetan talijanskog sastava, koji je prije osam godina u Beogradu se s Jugom borio za naslov prvaka Europe (poraz u finalu od Crvene zvezde), postigao je pet pogodaka iz sedam pokušaja, plus dva puta je blokirao šuteve igrača njemačkog prvaka... Nikša Dobud nije bio u sastavu PRO Recca. 

U 15.30 sati svoje četvrtfinale igraju Ferencvaros i CN Marseille, u 18 sati bitku za polufinale počinju Jug Adriatic osiguranje i AN Brescia (Maro Joković), a utakmica između Olympiacosa i CNA Barcelonete počinje u 20.30 sati. 

27. travanj 2024 06:01