StoryEditorOCM
VaterpoloJUGOV JUNAK |

POPE, POPE - ORILO SE GRUŽOM Toni Popadić, MVP finala: Ne pripada ova nagrada samo meni, već cijeloj ekipi!‘

Piše Tonči Vlašić
25. srpnja 2020. - 23:00
Pope, Pope!!! – orilo se u Gružu. Vjeko Kobešćak, Jugov trener, nepunih šest minuta prije kraja, kad je na semaforu pisalo 16:2 za, već tad je bilo jasno, novog/starog prvaka, zatražio je minutu odmora, ne kako bi dogovarao s igračima što i kako dalje, već kako bi Gruž zapljeskao još jednom Toniju Popadiću.

Nekoliko puta je Popadić morao na noge nakon što je izašao iz vode, a kad je (napokon) sjeo na klupu, pljeskalo se i Toniju Jarku, drugom vrataru Juga, koji je u prva dva napada Mladosti upisao tri obrane, a do kraja utakmice ukupno četiri!

Popadića nije imao svoj dan u finalu Regionalne lige, nije potonuo. Naprotiv, u idućih deset dana, u tri ogleda protiv Mladosti, bio je sjajan. U prve dvije utakmice finalne serije odlučio je pobjednika na peterce, a u trećoj utakmici, sjajan, ma briljantan! Zasluženo je proglašen najboljim igračem finalne serije!

- Ne pripada ova nagrada, MVP finala, samo meni, već cijeloj ekipi. Odigrali smo sjajnu utakmicu – naglasio je Jugov vratar Toni Popadić. 

image
Toni Popadić, Jugov vratar, MVP finalne serije PH foto: Tonći Plazibat / CROPIX
26. travanj 2024 17:41