StoryEditorOCM
VaterpoloEUROPSKO PRVENSTVO

Perroneeeeeeee, Španjolska skočila na prvo mjesto. Hrvatska sad zna što mora napraviti protiv Crne Gore za četvrtfinale!

Piše Tonči Vlašić
8. siječnja 2024. - 19:16

Francuska je igrala puno bolje nego protiv nas, pogotovo što su sad tražili bolja rješenja u napadu. Španjolska je ipak kvalitetnija ekipa, a na kraju, po tko zna koji put, presudio je Felipe Perrone. Generalno baš dobra utakmica - rekao je Elvis Fatović, legendarni kapetan Juga, danas trener španjolskog prvaka CNA Zodiac Barcelonete, koji je u ulozi sukomentatora LEN TV s utakmica Europskog prvenstva, skupine ‘A‘, koja se igra u Gružu. 

Komentar je na prvi ogled posljednjeg 3. kola u kojem je Španjolska s 9:6 dobila Francusku, te uoči ogleda naših i Crne Gore, koji igraju od 20.15 sati, skočila na prvo mjesto skupine sa 7 bodova, a Francuska ostala na četvrtoj poziciji s bodom. Hrvatska ima 5 bodova, Crna Gora 2 boda. Hrvatska s bodom je druga, s dva boda (pobjeda na peterce) je prva, kao i u slučaju pobjede, dok je u slučaju poraza treća...  

Dva minuta prije kraja Francuska je imala igrača više za izjednačenje na 7:7, nije uspjela. Potom Perrone dva puta...

Pune se tribine u Gružu. Čeka se zadnja utakmica u skupini ‘A‘. Prva dva mjesta vode u četvrtfinale, tko će s Francuskom igrati osminu finala.

image

Španjolska - Francuska

Tonci Plazibat/Cropix
image

Španjolska - Francuska

Tonci Plazibat/Cropix
image

Španjolska - Francuska

Tonci Plazibat/Cropix
 

30. travanj 2024 07:19