StoryEditorOCM
VaterpoloDONESENA ODLUKA |

OTKAZANA DIVLJA LIGA 2021. GODINE ‘Mjere koje su na snazi ne idu nam na ruku’

Piše DV
13. kolovoza 2021. - 07:00

Kao i prošlo ljeto, tako i ovo, nadali smo se kako će život s koronom biti iza nas, kako ćemo, kad već nismo prošlo ljeto, barem ovo opet živjeti normalno, priželjkivali prvih dana ljeta kako će se to dogoditi najkasnije u kolovozu, te kako će 16. kolovoza bez problema krenuti prva utakmica novog izdanja Divlje lige – objavljeno je na službenoj stranici Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu.

Prijave za nastup su zaključene u srijedu, 11. kolovoza. Ždrijeb je trebao biti u petak, 13. kolovoza, ove godine već ranije je bilo odlučeno da nema kvalifikacija, već da svi kreću skupa 16. kolovoza, te da se igra kup sustav s repasažom (drugi poraz znači ispadanje) dok se ne dobiju četiri najbolja sastava. Potom polufinala, dok je pla bio utakmicu za treće mjesto i finale odigrati 4. ili 5. rujna (naravno, ukoliko vremenske prilike dozvole). 

– Krajem prošlog mjeseca propisane su mjere koje su, tad je rečeno, na snazi do 15. kolovoza. Međutim, nacionalni Stožer je najavio njihovo produljenje, a mjere koje su na snazi ne idu nam na ruku. Uglavnom, ograničenja postoje, ne samo za sudionike, igrače, već i za gledatelje, za sve su potrebne suglasnosti, potrebne su i covid potvrde, itd., itd…, i to je razlog zbog čega je donesena odluka da se Divlja liga 2021. otkaže – piše na stranici Divlje lige. 

28. travanj 2024 02:35