StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Nekompletni KPK, bez šestorice, dobro namučio lidera na startu turnira u Zrenjaninu: Davor Skokandić imao 15 obrana protiv ‘Lala‘

Piše Tonči Vlašić
14. siječnja 2022. - 20:37

Vojvodina je na prvom turniru dobila sve utakmice, i svakog suparnika uvjerljivo. Sad se na startu drugog turnira dobro namučila za novu pobjedu. Razlog, Kapekaši su, iako oslabljeni što zbog korone, što zbog ozljeda, iako su u Zrenjanin stigli sa samo dvanaest igrača, odigrali vrlo dobro.

- Fali nas dosta. Stigli smo bez šetorice igrača, oba Radovanovića, Vinka Fabrisa, Tolje, Čumbelića i Letice. Međutim, nama nastup u Regionalnoj ligi služi za razvoj mladih igrača. Nismo opterećeni rezultatom. Na kraju i nema ispadanja iz ove druge lige. Ali, naravno, pokušat ćemo u svakoj utakmici biti što bolji, pokazati napredak – rekao je Zoran Mustur, trener Kapekaša uoči turnira.

KPK je dobio prvu četvrtinu protiv Vojvodine s 2:1, na poluvremenu je bilo 6:6, početkom posljednje četvrtine pogotkom Marijana Duhovića bio je na dva pogotka zaostatka (9:11), koliko je bilo i na kraju za sastav iz Novog Sada, koji je na stoipostotnom učinku. KPK je na prvom turniru, koji je odigran u RIjeci, također nekompletan, uspio osvojiti jedan bod (Nais - KPK 12:12, prvi povijesni bod korčulanskog kluba u Regionalnoj ligi). 

Vratar Davor Skokandić imao je protiv Vojvodine lijepih 15 obrana, Duhović je postigao ukupno tri pogotka, Srđan Antonijević je sa četiri pogotka bio prvi strijelac Kapekaša, Marin Ban i Franko Fabris su postigli po dva, a Domagoj Čale jedan pogodak. Igrali su još Danijel Caktaš, Petar Tedeschi, Toni Knežević, Vid Borovina, Viti Sardelić i Jakov Bakarić.

KPK na turniru u Zrenjaninu još ima igrati protiv domaćina, Proletera (subota, 15. siječnja), te Triglava iz Kranja (nedjelja, 16. siječnja).

18. travanj 2024 07:09