StoryEditorOCM
VaterpoloMLAĐI KADETI

Luka Botić i ekipa trenera Pava Pulića za sad bez greške u skupini ‘B‘ na zagrebačkoj Šalati

Piše Tonči Vlašić
10. srpnja 2024. - 07:01

Cavtat je na startu završnog turnira Kupa Hrvatske za mlađe kadete, koji se igra na zagrebačkoj Šalati, dobio u skupini ‘B‘ ZPK s 14:10 (strijelci za Cavtat Luka Botić 7 pogodaka, Luka Dimnić 4, Roberto Fox 2, te Antonio Butigan), a KPK je bio slobodan. Potom je KPK dobio s 14:6 Galeb (Mate Šain i Josip Skokandić po 3, Jakov Granić i Nedo Poša po 2, te Marin Oreb, Lovre Risteski, Igor Favro i Ivan Blitvić), a Cavtat je bio slobodan, a u 3. kolu KPK je poražen od ZPK s 5:10 (Josip Skokandić 2, Lovre Risteski, Nedo Poša i Igor Favro po 1), a Cavtat je s 8:5 dobio Solaris (Luka Botić 7, Luka Diminić 1). U srijedu, 10. srpnja, na rasporedu su preostala dva kola u skupini. U 4. kolu suparnici su KPK i Cavtat, a u posljednjem, 5. kolu, Cavtat igra protiv Galeba, a KPK protiv Solarisa.

Ukupno su dvije skupine, u skupini ‘A‘ su Mladost, Medveščak, Jadran, Primorje EB, Zadar 1952 i Zagreb. Po dva najbolja iz svake skupine igrat će u polufinalu, treći i četvrti iz skupina će razigravati za poredak od 5. do 8. mjesta, peti igraju za deveto mjesto, a šesti iz skupine ‘A’ će biti jedanaesti.

Početkom ožujka u Zagrebu odigrano je prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete: Mladost je bila prva, KPK drugi, a Cavtat treći.

18. listopad 2024 07:27