StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETE Ništa od polufinala

10. kolovoza 2019. - 13:21
Izgubili su Jugaši razigravanje za polufinale od OVK POŠK s 13:9 te će uz nastavku igrati za plasman od 5. do 8. mjesta na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Zagrebu. Jugaši su bili drugi u skupini 'B', s dvije pobjede (Medveščak i Mornar BS) i jednim porazom (Primorje EB), a OVK POŠK treći u skupini 'A' s jednom pobjedom (Solaris) i dva poraza (splitski Jadran i HAVK Mladost).

Momčad trenera Aljoše Lončarića bolje je otvorila utakmicu. Povela s 2:0, 3:1 te dobila prvu četvrtinu s 5:3, ali nakon toga splitska momčad je nanizala tri pogotka te prvi put povela. Jugaši su izjednačili te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 6:6, ali početkom nastavka opet 3:0 OVK POŠK, koji je početkom posljednje četvrtine imao i pet pogodaka viška.

Pogotke za Jug CO protiv OVK POŠK postigli su Mauro Prkoča, Ivuša Burđelez i Vlaho Pavlić po dva, a po jedan Jakov Cvjetković, Marko Glavinić i Jure Jarak.

U polufinalu će igrati splitski Jadran i OVK POŠK te Primorje EB i HAVK Mladost, a u razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta Jug CO protiv Medveščaka, a Mornar BS protiv Solarisa. 
26. travanj 2024 05:31