StoryEditorOCM
VaterpoloEUROCUP |

BUŠLJE I VIĆAN KUĆI PJEVAJUĆI Mogu biti zadovoljni nakon prvog poluvremena i Marković, i Čulina, i Računica, ali ne Kujačić i Sukno

Piše Tonči Vlašić
27. veljače 2021. - 23:19

Odigrane su prve utakmice osmine finala Eurocupa. Zagrebačka Mladost za koju igra Andro Bušlje, a u kojoj je Frano Vićan pomoćni trener, slavila je u Španjolskoj protiv Barcelone s 11:9, te napravila veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale. Uzvrat se igra u subotu, 6. ožujka, u Zagrebu. 

Francuski Stasbourg SNS za kojeg igraju Pavo Marković i Kristijan Čulina, a čiji je trener Igor Računica, izgubio je u Kragujevcu od Radničkog 11:10. Marković je postigao tri pogotka, a Čulina mu je asistirao za jednog. Uzvrat je u Francuskoj. Zaostatak minimalan, ali zadatak nimalo lagan. 

Primorac iz Kotora, kojeg vodi Sandro Sukno, a koji igra kao domaćin u Budvi jer još nije završena obnova njegovog bazena, dočekao je mađarski Szolnoki, te porazom čak 18:8 izgubio sve izglede za prolaz dalje. Teško će dalje i francuski EN Tourcoing za kojeg igra Dražen Kujačić. Poražen je kod kuće od Crvene zvezde s 12:9. Kujačić je postigao tri pogotka. 

Ostali rezultati prvih utakmica osmine finala: Paxs D'Aix Natation – OSC Budimpešta 6:22, Astralpool Sabadell – CN Mediteranei 9:9, Novi Beograd – NC Vouliagmeni 7:7, Sintez Kazan – Dinamo Moskva 12:14.

18. travanj 2024 07:40