StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Bez šestorice Kapekaši loše krenuli u Zrenjaninu protiv domaćina, te nisu uspjeli izbjeći šesti poraz

Piše Tonči Vlašić
15. siječnja 2022. - 20:50

KPK je upisao drugi poraz u Zrenjaninu, nakon što je dan prije poražen sa 14:12 od lidera Druge Regionalne lige, Vojvodine, nije uspio doći do bodova protiv domaćina, Proletera, koji je u 7. kolu bio bolji sa 16:9. Proleter je utakmicu otvorio vodstvom 5:0, na poluvremenu je imao 7:3, a na kraju treće četvrtine 13:6. I dok je sastav iz Zrenjanina u šestom nastupu stigao do četvrte pobjede, ima remi i jedan poraz, KPK je ostao na jednom osvojenom bodu upisavši šesti poraz.

Pod vodstvom trenera Zorana Mustura KPK je protiv Proletera igrao u sastavu: Davor Skokandić (6 obrana), Marijan Duhović (1), Vito Sardelić, Vid Borovina, Srđan Antonijević (3), Toni Knežević (2), Petar Tedeschi (1), Danijel Caktaš (2), Domagoj Čale, Franko Fabris i Jakov Bakarić. 

Domaćina su u napadu predvodili Aleksandar Mitrović i Luka Bosić s po četiri pogotka. 

U posljednjem nastupu na turniru drugog kruga Druge regionalne lige KPK u nedjelju, 16. siječnja, igra protiv Triglava. KPK ni na prvom turniru u Rijeci, gdje je odigrao pet utakmica, kao ni sad u Zrenjeninu, nije kompletan. Na drugi turnir stigao je bez šestorice (oba Radovanovića, Vinka Fabrisa, Tolje, Čumbelića i Letice).

Primorje i Vojvodina imaju stopostotan učinak s tim što je riječki sastav odigrao utakmicu više od 'Lala', sedam.

26. travanj 2024 20:35