StoryEditorOCM
TenisEKIPNO JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE

Zadnji meč je protiv prvog favorita i domaćina odlučio tko će u polufinale

Piše Tonči Vlašić
19. rujna 2023. - 21:04

Ragusa je zaustavljena na prvom koraku završnog turnira Janaf ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore, igrače do 18 godina. Poražena je u četvrtfinalu od domaćina prvenstva, HTK Zagreb.

- Nismo imali sreće prilikom ždrijeba. Čekao nas je po nama prvi favorit prvenstva, ujedno domaćin. Ipak, bilo je rpilike. Naime, nakon prva četiri pojedinačna meča bilo je 2:2, zatim smo izgubili peti singl, te smo nakon toga za polufinale trebali dobiti oba para. Dobili smo prvi par, ali ne i drugi, te je domaćin slavio s 4:3 i otišao u polufinale. Šteta – istaknuo je Pasko Barović, trener Raguse.  

HTK Zagreb će u polufinalu igrati protiv Splita 1950., koji je sa 7:0 dobio Tenis klub Franjo Punčec. U drugom polufinalu su suparnici Top Spin i Kvarner. Top Spin je dalje prošao bez igre, a Kvarner je sa 7:0 svladao Vinkovce.

Antonio Voljavec, Roko Kačer, Stjepan Bogdan, Marko Baničević, Luka Kirigin, Timofii Milovanov, Kuzma Jurišić, Ante Kačić, Tonko Lončarica i Toni Pavlović – sastav je Raguse u sezoni 2023. Janaf ekipnog prvenstva Hrvatske. Sad protiv HTK Zagreb Voljavec i Baničević su dobili singl, te Baničević i Kačer par. Kačer je u singlu poražen 6:7 i 4:6...

- Baš smo bili blizu protiv HTK Zagreb, koji godinama osvaja prvenstvo - dodao je Barović. 

02. svibanj 2024 08:40