StoryEditorOCM
TenisFINALNI DAN

Tko su pobjednici 10. Dubrovnik DUB Bowla? Zanimljivo, u oba finala u konkurenciji djevojčica prva i druga nositeljica, a u konkurenciji dječaka ...

Piše Tonči Vlašić
14. srpnja 2024. - 08:18

Ana Marija Rebić ili Polina Car, ostaje sigurno pokal pobjednice Dubrovnik DUB Bowla za uzrast do 11 godina u Hrvatskoj, a ide li u Zagreb, hoće li ga sa sobom ponijeti Rebić, članica Tenis kluba Ponikve, prva nositeljica turnira, ili će ga podići druga nositeljica Car, članica Raguse, kluba organizatora desetog izdanja međunarodnog turnira, doznat ćemo ove nedjelje, 14. srpnja kad je na terenima u Gospinom polju finalni dan.

I u finalu djevojčica do 13 godina, kao i u finalu do 11 godina, za naslov igraju prva i druga nositeljica. Prva je Isabella Gonzalez Alvarez iz SAD-a, a druga Vanessa Lagerlöf iz Finske.

Zanimljivo, u konkurenciji dječaka, u oba finala, igraju drugi i sedmi nositelj. U finalu dječaka do 11 godina su Luca Godaux iz Belgije i Bugar Teodor Nikolchovski, a u finalu do 13 godina Amerikanac Camelot Carnello i Latvijac Gustav Gutans.

image

Zagrepčanka Ana Marija Rebić

Tonči Vlašić/
image

10. Dubrovnik DUB Bowl

Tonči Vlašić/
image

Polina Car, tenisačica Dubrovnika

Tonči Vlašić/

Finale Rebić – Car počinje u 9 sati, nakon njih će na teren broj 2 Gonzalez Alvarez i Lagerlöf, dok su na petici, terenu do ‘dvice’, od 9 sati Nikolchovski i Godaux, a nakon njih Gutans i Carnello. Program finalnog dana desetog izdanja Dubrovnik DUB Bowla na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju počinje u 8 sati. Danas se igraju i finala utješnih turnira (mališani koji nisu kroz natjecanje u skupinama izborili mjesto u glavnom turniru), kao i finala turnira parova.

Ovogodišnje izdanje Dubrovnik DUB Bowla okupilo je mališane iz 38 država sa svih pet kontinenata.

06. rujan 2024 21:12