StoryEditorOCM
TenisSLAVI SE U GOSPINOM POLJU

Sve je bilo jasno nakon prva četiri meča, Ragusa novom pobjedom ostvarila cilj!

Piše Tonči Vlašić
9. rujna 2023. - 12:31

Ni Koprivnica nije uspjela zaustaviti pobjednički niz Raguse, koja je tako izborila finale kvalifikacija za veći rang, Drugu hrvatsku ligu, a kako će u veći rang ove sezone dva najbolja, dakle, oba finalista, cilj je ostvaren.

Nama je želja iduće godine i u većem rangu biti najbolji, te otići još jedan korak naprijed – tako zbore u Tenis klubu Ragusa.

Svaki ogled se sastoji od pet pojedinačnih mečeva, te dva meča parova. Četiri pobjede donose slavlje. U isto vrijeme se na Tenis terenima u Gospinom polju krenulo igrati na četiri terena. Prvi je posao u polufinalu kvalifikacija zaključio Jurica Udovičić na terenu broj 5, zatim Ivan Boitsov na ‘dvici‘, pa Marko Baničević na ‘četvrtici‘, a kad je Nikola Mihaljević na ‘jedinici‘ također ostvario uspjeh bilo je jasno tko ide u finale, te u veći rang.

Prije nego su Baničević i Mihaljević zaključili posao, Kuzma Jurišić je na ‘petici‘ izašao na teren. I on je na kraju odradio uspješno svoj zadatak - 5:0. Parovi se nisu igrali.

Ragusa je ove sezone prvo bila najbolja u južnoj skupini Treće hrvatske lige, nakon toga krenula u kvalifikacije. S uspjehom prošla osminu finala. U Ivaniću je bila gost. Tom pobjedom je izborila da svaku iduću, ako bude uspješna, igra kod kuće. U četvrtfinalu bolja od Varaždina 1181., sad u polufinalu od Koprivnice…

Dubrovačka ekipa još ima odigrati finale na svom terenu. Na Lošinju u drugom polufinalu suparnici su Lošinj Jadranka i zagrebački Tweener

image

Tenis klub Ragusa uoči četvrtfinala protiv Varaždina 1181. u Gospinom polju

Tonči Vlašić/

RAGUSA 2023. 

Marko Baničević, Nikola Mihaljević, Tymofii Milovanov, Stjepan Bogdan, Kuzma Jurišić, Tomislav Perić, Pero Mihaljević, Jure Udovičić, Filip Kešina, Roko Kačer, Ivan Boitsov, Ante Kačić, Toni Pavlović i Tonko Lončarica – to je sastav Ragusa, koji je pod vodstvom Pera i Paska Barovića izborio veći rang, napravio korak naprijed.

01. svibanj 2024 11:17