StoryEditorOCM
TenisRADOST LIBERTASA

Pogledajte semafor! – Leticia Tarocco u srijedu slavila 18. rođendan, jučer jedanaesti naslov državne prvakinje, a danas dvanaesti!

Piše Tonči Vlašić
5. svibnja 2023. - 12:41

Jučer je uzela naslov u mješovitim parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina, a danas još jedan – najvrjedniji - u pojedinačnoj konkurenciji.

- Ovo mi je jedanaesti naslov državne prvakinje u karijeri – javila se jučer Leticia Tarocco nakon trijumfa u finalu mješovitih parova igrajući s Lovrom Maričićem iz Top Spina. Danas se prvi javio Lauro Milanović, njezin trener.

- Uspjela je. Odigrala je baš odlično finalni meč, kao i čitavo prvenstvo – istaknuo je.

Rezultat to potvrđuje. Leticia je dobila drugu nositeljicu, Doris Držanić iz Zagija sa 6:0 i 6:1! Devet naslova državne prvakinje osvojila je u dresu Tenis kluba Ragusa. Od 1. siječnja ove godine brani boje Tenis kluba Libertas. Krajem siječnja dvoranska državna prvakinja u ženskim parovima, sad na otvorenom dupla kruna.

Leticia je radila non stop na terenima Hotela Maestral, tamo se pripremala za državno. Naslov u pojedinačnoj konkurenciji je uzela s pet pobjeda. Izgubila je pritom samo jedan set, u osam dobivenih setova prepustila je suparnicama samo osam gemova…

- Cijelo prvenstvo odlična. Potvrda toga je rezultat u finalu – naglasio je Milanović, koji će zahvaliti Hotelima Maestral na pomoći, te Paolu Pavlinoviću, koji je od nedavno s njim u Tenis klubu Libertas, te je pomogao u pripremi Leticie za državno u Zagrebu.

Leticia je prije dva dana slavila 18. rođendan, jučer jedanaesti, a danas svoj dvanaesti trijumf na državnim prvenstvima!

18. travanj 2024 23:18