StoryEditorOCM
TenisOTVORENO PRVENSTVO TENIS KLUBA DUBROVNIK DO 12 GODINA

Ragusa uzela tri od četiri ‘kante‘ u Uvali Lapad, dupla kruna Poline Car

Piše Tonči Vlašić
8. rujna 2024. - 21:09

Tri od četiri krune za članove Tenis kluba Ragusa. Polina Car i Dimitrije Sekulić pobjednici su Otvorenog prvenstva Tenis kluba Dubrovnik do 12 godina, koji se ovog vikenda igrao na terenima u Uvali Lapad.

Car je uzela duplu krunu, dominantno u singlu, samo dva gema je izgubila u pet mečeva, u finalu protiv druge nositeljice, Ana Baketić iz Dalmacijacementa, niti jedan, dok je u paru do naslova stigla igrajući s Mirjanom Krezić iz Makarske rivijere.

Sekulić je bio na korak do istog postignuća, ali igrajući s Ivanom Vukotom, također članom Raguse, nije uspio osvojiti i turnir parova. Zaustavljen je u finalu od članova Tenis kluba Zadar 08, Leona i Noe Motušić. U finalu singla član Raguse je s 4:2, 2:4, te 10/4 bio uspješniji od Noe Motušića. Prije toga, u polufinalu, dobio je Vukotu.

Pamtit će se kako je polufinale igrao Dominik Županović iz Libertasa, kojeg je zaustavio na putu do finala Noa Motušić. Car je u polufinalu singla dobila Manuelu Šumelj iz Makarske rivijere, a Baketić je za finale bila bolja od Krezić. Car i Krezić su u finalu parova dobile Baketić i Šumelj.

Na turniru je igralo osam dječaka i devetnaest djevojčica iz osam klubova, Zadra 08, Raguse, Libertasa, Župe dubrovačke, Makarske rivijere, Dalmacijacementa, Splita 1950, te domaćina, Dubrovnika.

13. rujan 2024 04:28