StoryEditorOCM
TenisJUNIORSKI ITF-OV TURNIR |

NOVA POBJEDA U ČEŠKOJ Pala i peta nositeljica, 220 mjesta bolje plasirana Njemica, te je Dubrovkinja među osam najboljih!

Piše Tonči Vlašić
2. rujna 2020. - 15:35
Lucija Ćirić Bagarić je ostvarila novu pobjedu na ITF-ovom juniorskom turniru u češkom Rakovniku, te se plasirala među osam najboljih, u četvrtfinale. 

Dan nakon što je na startu turnira svladala domaću tenisačicu Kristynu Hranacovu, upisala pobjedu u svom prvom meču izvan granica Lijepe naše poslije gotovo osam mjeseci neigranja za svjetske bodove zbog loše epidemiološke situacije, 16-godišnja dubrovačka tenisačica je bez izgubljenog seta, sa 6:3 i 6:4, bila bolja od 220 mjesta bolje plasirane Laure Isabel Putz iz Njemačke, pete nositeljice turnira, 188. juniorke svijeta, koja je uoči prekida sezone osvojila ITF-ov turnir u austrijskom Karntenu. 

Ćirić Bagarić, koja je prošle godine bila oko 1300. mjesta na svjetskoj rang listi, a potom do prekida sezone napredovala za oko 900 mjesta, igrat će u četvrtfinalu turnira u Rakovniku protiv bolje iz ogleda u kojem se sastaju treća nositeljica, Slovakinja Bianca Behulova, 106. juniorka svijeta, i domaća tenisačica, Čehinja Tereza Valentova.
27. travanj 2024 00:30