StoryEditorOCM
TenisOGLASIO SE KONAVOSKI ZET

Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji!

Piše Tonči Vlašić
20. siječnja 2023. - 18:41

Početak 2023. godine nije baš najbolji. Razočaran sam jer neću moći nastupati na Australian Openu, ali zdravlje je ipak ispred svega. Vidimo se iduće godine u Melbourneu - napisao je prije neki dan Marin Čilić kad je otkazao nastup na prvom Grand Slam turniru sezone.

Konavoski zet, naš najbolji tenisač, sezonu je otvorio na ATP turniru u Puneu gdje je pobijedio Španjolca Roberta Carballesa Baenu, ali je nakon toga predao meč Nizozemcu Tallonu Griekspooru zbog problema s koljenom. Danas se opet oglasio na Twitteru.

- Nakon konzultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno popravljanje ozljede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali - napisao je Marin, te dodao:

- Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak!

03. svibanj 2024 04:57