StoryEditorOCM
TenisPET POBJEDA U ČAKOVCU

Leticia Tarocco, članica LIbertasa, odlična na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske!

Piše Tonči Vlašić
22. siječnja 2024. - 21:28

Leticia Tarocco je u polufinalu HEP dvoranskog prvenstva za seniorke, koje se igra u Čakovcu, na terenima Tenis kluba ‘Franjo Punčec‘. Dubrovkinja, koja je u ulozi osme nositeljice, igra za finale u utorak, 23. siječnja, protiv Korine Roso iz Talents Osijek. Roso je u 2. kolu dobila prvu nositeljicu, Anu Mukić iz Varaždina 1181., a u četvrtfinalu sedmu nositeljicu Saru Stojanović iz Prečkog. Do polufinala Roso nije izgubila niti jedan set.  

I Tarocco, članica Tenis kluba Libertas, do polufinala je stigla s tri pobjede. Bila je super uvjerljiva u prva dva kola, na startu bez izgubljenog gema protiv Ele Čiča iz Medveščaka, dok je u 2. kolu sa 6:0 i 6:2 dobila Maju Brnić iz Tweenera. U četvrtfinalu je izgubila prvi set protiv treće nositeljice, Doris Držanić iz Zagija, a nakon toga bila bolja sa 6:4 i 6:1.

U drugom polufinalu igraju Lili Kordić iz Tweenera i druga nositeljica, Ria Derniković Novaković iz HTK Zagreb.

U utorak, 23. siječnja, Tarocco čeka i finale parova. Nastupa s Niki Tomeljak iz Top Spina. Suparnice u finalu su im prve nositeljice, Ria Derniković Novaković (HTK Zagreb) i Chiara Jerolimov (Zadar 08). Oba para su do finala stigla s dvije pobjede, bez izgubljenog seta.

06. svibanj 2024 10:11