StoryEditorOCM
RukometNOVA POBJEDA ARDIAEIJA

Vratio se Hrvoje Lončarica, kad je Dominik Prkačin pet sekundi prije kraja pogodio mrežu Buzeta, sve je bilo za pet!

Piše Tonči Vlašić
15. listopada 2023. - 23:43

Buzet je sa četiri pogotka u nizu poveo sedam minuta prije kraja s 26:24 na Mljekari, ali u završnici utakmice Ardiaei je bio dosta bolji. Momčad trenera Antonia Lončarice je serijom 3:0 povela (Marino Knez, Teo Putica i Dino Sofić za 27:26). U 57. minuti Buzet je izjednačio, nakon novog pogotka Putice, to je uspio još jednom (28:28). I tu je, što se tiče pogodaka gostiju, bio kraj.

Leo Brnin je dvije minute i dvije sekunde prije kraja pogodio za 29:28, a kad je ostalo još pet sekundi za odigrat, Dominik Prkačin je svojim jedinim pogotkom u utakmici 3. kola drugog razreda, južne skupine Prve hrvatske lige, naciljao za konačnih 30:28.

Uoči utakmice, prve domaće u novoj sezoni, pljeskalo se Hrvoju Lončarici. Vratio se nakon ozljede. Dugo ga nije bilo. Župski ratnici su ostvarili drugu pobjedu. U prva dva kola, dva gostovanja, polovičan učinak: pobjeda u Splitu kod BM07, a poraz u Rijeci od lidera, Zameta.

Pamtit će se kako je Ardiaei dva boda protiv Buzeta izborio u sastavu: Leo Brnin (6), Domagoj Prkačin (1), Teo Putica (5), Petar Jurković, Petar Bazdan (2), Tonči Merhar (3), Paolo Bašica (2), Luka Morović, Marino Knez (4), Hrvoje Hladilo (2), Josip Milas, Ivan Jurić (2), Dino Sofić (3), Hrvoje Lončarica, Nimai Boro i Andro Puljizević.

image

Paolo Bašica (Ardiaei, 11)

Tonči Vlašić/
image

Teo Putica i Hrvoje Lončarica (Ardiaei), te suci iz Sukošana, Šime i Stipe Torbarina

Tonči Vlašić/
image

Hrvoje Hladilo (Ardiaei) protiv Buzeta

Tonči Vlašić/
image

Vratar Luka Morović (Ardiaei)

Tonči Vlašić/

Zamet i Zadar 1954. imaju svih 6 bodova, zatim na diobi trećeg mjesta Umag, Rovinj, Dubovac Gaza i Ardiaei s po četiri boda...

U 4. kolu Ardiaei je gost Umaga, a zatim će ugostiti Kozalu.

30. travanj 2024 23:05