StoryEditorOCM
RukometNIJE LIJEP POGLED NA SEMAFOR

Stoji, skrpio se u pet do podne, njemu je pobjeda to što uopće igra, ali je ipak previše primiti toliko pogodaka u jednoj utakmici

Piše Tonči Vlašić
29. listopada 2022. - 21:24
Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik - sezona 2022./23. (uoči utakmice 1. kola protiv Kamička u Gospinom polju)Tonči Vlašić/

RKHM Dubrovnik igra! Klub nije stavio ključ u bravu nakon svega što se događalo. Pet do podne je odustao od nastupa u drugom razredu, te je na njegovo mjesto uskočio Opuzen. doslovno je u podne okupio momčad za igrati treći, najniži rang.

Ima sad dovoljan broj igrača, stoji, nitko od njih nije bio u glavnim ulogama, što više, mnogima su ovo prve seniorske utakmice. Plus, nije se previše ni treniralo, točnije, krenulo se tek kad je krenulo prvenstvo. Ne čude zbog toga porazi, redom, na startu od Kamička u Gospinom polju s 34:17, zatim kod Trilja 46:22, a sad u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka od stopostotnog Splita, ali izgubiti 58:13, primiti 29 pogodaka u prvom, i isto toliko u drugom poluvremenu je ipak u rukometnoj utakmici koja traje 60 minute previše.

Korčula je nakon 3. kola na dvije pobjede i jedan poraz (26:25 dobila sad kod kuće Trilj), Mokošica ima bod i dva poraza (poraz u 3. kolu od Kamička 36:26), dok je RKHM Dubrovnik bez boda.

U 4. kolu Korčula je gost Splita, RKHM Dubrovnik dočekuju Vodice, a Mokošica će u Trilj.

26. travanj 2024 18:30