StoryEditorOCM
OstaloLIGA ZA OSTANAK HRVATSKE SUPERLIGE

Županijski ogled u Srebrenom bez pobjednika, i što sad kad je u pitanju Hajduk?

Piše Tonči Vlašić
7. travnja 2024. - 14:56

Bez pobjednika u Srebrenom, Hajduk – Metković 13:13, a Zrinjevac je u drugoj utakmici 3. kola Lige za ostanak dobio kod kuće Vargon sa 16:10, te je sad uoči zadnja tri kola, još jednom svatko sa svakim, Metković prvi s 22 boda i osiguranim ostankom u Superligi, drugu poziciju, posljednju koja donosi ostanak drži Zrinjevac s 15 bodova. Hajduk je treći s 11 bodova, a četvrti je Vargon sa 4 boda, i za njega više nema spasa.

Iduće kolo Zrinjevac dolazi u goste Hajduku (13. travnja), a Vargon dočekuje Metković. Potom, Zrinjevac dočekuje Metković, a Hajduk je domaćin Vargonu, i na kraju, zadnje kolo, Zrinjevac ide Vargonu, a Hajduk putuje u Metković. Hajduk mora dobiti Zrinjevac,

Nakon prvog kruga županijskog ogleda bilo je 3:5, potom ‘gume‘, tijekom njih 3:9, pa 5:11. Uoči zadnjeg kruga 7:11. Hajduk je dobio tri od zadnje četiri discipline, a četvrtu je izgubio s 8:7 (par klasično: Renato Markoč, Božo Čupić, kojeg je mijenjao Matijas GrančićMarko Jerčić i Matko Gabrić). Dvije od ukupno trinaest disciplina su bile u boću, i obje je dobio Metković. U prvom krugu pojedinac klasično Renato Markoč – Marko Jerčić 8:9.  

Hajduk je igrao u sastavu: Božo Čupić, Pero Fiorović, Josip Glavinić, Matijas Grančić, Renato Markoč, Nikola Maroević, Miroslav Petković i Pero Vlahutin, a za Metković Andrija Ćorluka, Matko Gabrić, Marko Jerčić, Ivan Kežić, Ivica Krstičević, Jure Krstičević i Stijepo Šegetin.

Hajduk opet ne ovisi samo o sebi. Međutim, ne ide mu na ruku što je sve jasno za Metković i Vargon...

03. svibanj 2024 09:04