StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

"U danima sretnim, u danima ludim..." – ‘Pituri’ zatrpani čestitkama nakon novog naslova prvaka: ‘Čast je kad ti čestita sportski ponos Dalmacije!’

Piše Tonči Vlašić
26. travnja 2023. - 11:52

U danima sretnim, u danima ludim... – i dok cijela Hrvatska plješće juniorima Hajduka na velikom uspjehu, drugom mjestu u UEFA Ligi prvaka, najvećem uspjehu hrvatskog juniorskog klupskog nogometa, ‘Bili’ plješću svojim sportskim prijateljima.  

Najiskrenije Vam čestitamo na još jednom velikom uspjehu, trećoj uzastopnoj  tituli prvaka Hrvatske u stolnom tenisu, a ukupno četvrtoj, te želimo mnogo uspjeha u narednim natjecanjima!’ – na adresu Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, novog/starog prvaka Lijepe naše stigla je čestitka s Poljuda.

Potpisao je u ime uprave kluba HNK Hajduk Split, čelni čovjek, Župljanin Lukša Jakobušić.

I ‘Pituri’ su proteklog vikenda, nek se i to zna, oduševljeni plasmanom juniora Hajduka u finale ‘raspalili’ u maloj dvorani Gospina polja, kad su pobjedama protiv Pule i GSTK Zagreb potvrdili krug prije kraja lige kako su najbolji, hajdučke pjesme. Orilo se ‘Zbog jedne ljubavi s kojom se rodimo, koja ne prestaje, život ti postane i ne možeš bez nje’.

Potom himna ‘Pitura’ (Na staroj Minčeti, zastava vijori i ona govori, ‘Pituri’ su najbolji), pa opet jedna Hajdučka (Ruke cemo skupa za Bile dići, k‘o jedno srce za Hajduk ćemo biti)...

Sedam trofeja uzeli su dubrovački stolnotenisači od 2017. godine i povijesnog prvog trona, kad su prvi put uzeli naslov prvaka Hrvatske. U njihovim vitrinama su i tri Kupa Hrvatske.

image

Izađite na balkone, pozdravite šampione - slavi Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor naslov prvaka Hrvatske

Tonči Vlašić/

- Svaka čestitka nas je razveselila, puno ih je stiglo, čestitao nam je naš najtrofejniji klub, Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje, čestitao nam je i župan Nikola Dobroslavić, hvala svima, ali nama je ova Hajdukova posebna jer to je sportski ponos Dalmacije. Ponosni smo što imamo iste boje kao Hajduk, kao Jug, i mi smo crveno plavi – istaknuo je Damir Gleđ, tajnik Libertas Marinkolora.

20. travanj 2024 11:58