StoryEditorOCM
OstaloPRVI DAN HUMANITARNOG MALONOGOMETNOG TURNIRA U ČIBAČI

TURNIR OSAM KAFIĆA 'PALČIĆEVIH 8' Svima palac gore!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
28. prosinca 2017. - 23:16

Tko je bio, nije požalio. Uzbuđenja nije nedostajalo. Čak tri od četiri utakmice su odlučene na kaznene udarce. U sve tri, zanimljivo, tko je zadnji pogađao iz igre, taj nije bio uspješan u ruletu sreće. U polufinalu će na kraju igrati Caffe bar Catamaran iz Srebrenog i Caffe bar Kiss iz Mokošice te Caffe bar Mirakul i Riva iz Slanoga. Polufinala te finale humanitarnog malonogometnog turnira osam kafića 'Palčićevih 8', koji se u organizaciji Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka i Udruge Palčić gore igra u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka, na rasporedu su u petak, 29. prosinca .

Prvog dana turnira Caffe bar Catamaran je dobio na penale Cafe bar Puls, dok je Caffe bar Kiss je na isti način bio bolji od Konobe Tomislav sa Zvekovice. Tek je treći četvrtfinalni ogled prvog dana odlučen unutar 24 minute igre. Caffe bar Mirakul je s 3:1 pobijedio Celtic bar Belfast, a u posljednjoj utakmici prvog dana opet penali. Riva je dobila Konobu Koloseum. Posljednjeg dana turnira odigrat će se i dvije revijalne utakmice, i to nogometnih nada te nogometnih legendi.

Sav prihod od kotizacije i prodanih ulaznica (cijena ulaznice je 10 kuna) ide u humanitarne svrhe, kao i od prodanih majica, koje se mogu kupiti na ulazu u dvoranu. 

- Svi koji su nastupili, svi koji su došli i kupili ulaznicu te majicu, i svi koji će to učiniti drugog dana, naravno, svima koji su pomogli da se turnir održi te da ova humanitarna akcija uspije, svima jedno veliko, veliko hvala - naglasili su Mateo Delić i Marijo Puljić, članovi organizacijskog turnira. 

SEMAFOR
Prvi dan, četvrtak, 28. prosinca, četvrfinala: Caffe bar Cattamaran - Caffe bar Puls 2:2/kazneni udarci 2:0, Caffe bar Kiss - Konoba Tomislav 3:3/kazneni udarci 4:3, Caffe bar Mirakul - Celtic bar Belfast 3:1, Konoba Koloseum - Riva Slano 3:3/kazneni udarci 2:3.

RASPORED Petak, 29. prosinca
Raspored drugog dana, petak, 29. prosinca, 18 sati / prvo polufinale: Caffe bar Catamaran - Riva Slano, 18.50 sati / revijalna utakmica: nogometne nade, 19.30 sati / drugo polufinale: Caffe bar Kiss - Caffe bar Mirakul, 20.30 sati / revijalna utakmica: nogometni veterani, 21.15 sati / finale turnira 'Palčićevih 8'

04. svibanj 2024 20:22