StoryEditorOCM
OstaloJUDO |

TREĆI DAN EUROPSKOG JUNIORSKOG PRVENSTVA U POREČU Pavić dobila prvu, pa se ozlijedila u drugoj, Bulić zaustavljen u produžetku

Piše Tonči Vlašić
6. studenog 2020. - 13:22
Petrunjela Pavić je dobila na startu Unu Dolgilevicu, reprezentativku Latvije, ali se ozlijedila u borbi za polufinale protiv Inbar Lanir iz Izraela u kojoj je dobro radila, napadala, te držala sve pod kontrolom. Zbog ozljede, naravno, nije mogla nastupiti poslije u repasažu. Morala je predati borbu Habi Magassi, reprezentativki Francuske, koja je tako došla do borbe za broncu.

Pavić je zbog ozljede ostala bez prilike ponoviti uspjeh ostvaren u kategoriji do 78 kilograma na prošlogodišnjem Europskom juniorskom prvenstvu kad se iz Finske vratila s brončanom medaljom.

Posljednjeg dana ovogodišnjeg Europskog juniorskog prvenstva, koje se održava u Poreču, nastupio je u kategoriji do 90 kilograma Josip Bulić, također član Dubrovnika 1966., koji je poražen u produžetku borbe protiv Petera Safranyja, reprezentativca Mađarske. Bulić tako nije uspio izborio finale svoje kvalifikacijske skupine, te na taj način imati priliku za popravni u repasažu.

image
Josip Bulić, judaš Dubrovnika 1966. foto: Tonči Vlašić
27. travanj 2024 02:19