StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Tko će biti prvak Hrvatske, Marko Kuraja ili Antonio Konsuo? Dobio prvu utakmicu finala za prvaka i udarac u glavu

Piše Tonči Vlašić
20. svibnja 2023. - 07:48

Olmissum – Futsal Dinamo u prvoj utakmici finala za prvaka Hrvatske, igra se na tri pobjede, 2:1. Iz našeg kuta, dubrovačkog, Marko Kuraja – Antonio Konsuo 2:1. Tko će od dvojice igrača poniklih u Gospinom polju, nekadašnjih članova Squarea, podići ‘kantu‘?

Druga utakmica se igra u Omišu u ponedjeljak, 22. svibnja, a potom serija seli u Zagreb, u Dom Dražena Petrovića… Eventualna peta utakmica, majstorica, igrala bi se u Omišu.

Futsal Dinamo je poveo u 18. minuti preko Luke Perića. Olmissum je preokrenuo pogocima Duje Kusture u 27. i Josipa Jurline u 33. minuti. Nakon izjednačenja, stoji u izvješćima, Dinamo je smatrao kako je oštećen, te je došlo do naguravanja. Tad je Daniel Dekanić udario Kusturu laktom, a nakon toga u gužvi Perić glavom Kuraju te je prvi strijelac Dinama zaradio crveni karton i neće igrati i u drugoj utakmici. Dekanić je dobio žuti. Suci Nikola Jelić i Krešimir Grgurević su nakon gužve pokazali ukupno dva crvena i šest žutih kartona. Isključen je pritom i Nikola Grgić, pomoćni trener zagrebačkih ‘Plavih‘.

27. travanj 2024 03:23