StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

Sve je bolji i bolji, klupa je sve duža i duža, Dubrovnik iduće kolo ima prvu meč loptu za potvrdu prvog mjesta!

Piše Tonči Vlašić
9. ožujka 2024. - 20:24

Opet se pljeskalo odbojkašicama Dubrovnika. Izborile su novu pobjedu. Cratis Varaždin je u prvom setu ostao na 12, u drugom na 14, a u trećem na 15 poena. Nije uspio zaprijetiti u Gospinom polju, a nije jer je Dubrovnik kvalitetnija ekipa, i ta razlika u kvaliteti je sve veća. Tko prati Dubrovnik to mora primjetiti, radi se od jutra do mraka, a što najviše raduje rezultat toga rada je sve duža klupa.

Zbog ozljede je drugu utakmicu izvan stroja Laura Gnjatović. Uskočila je na njeno mjesto Matea Vuletić. Njena igra je dodatni razlog osmijeha na licu Leonarda Barića, Pauline Prkačin, Maje Ereš i Marine Radić.  

Da, dobro se radi u Gospinom polju. Rezultati to potvrđuje. Dubrovnik će biti pobjednik drugog razreda, to nema dileme, a zatim ga čeka ogled finale sezone protiv desetog iz najvećeg ranga. Ako tu bude uspješniji u dvije utakmice, igrat će u sezoni 2024./25. u Super ligi. 

Mia Obradović, Lara Dežulović, Andrea Butigan, Anamarija Mrakić, Manuela Karač, Matea Vuletić, Mia Vukas, Doris Buzolić, Franco Julia Oliveira, Milica Đukić, Gabriela Stipanović, Iva Maslač, Marija Kristić Laura Prkačin je sastav koji je upisao pobjedu protiv ekipe iz Varaždina. Za to mu je trebalo točno sat vremena. 

USKORO SLIKOVNICA UTAKMICE DUBROVNIK - CRATIS VARAŽDIN 3:0

Nakon 18. kola Dubrovnik je prvi s omjerom pobjeda i poraza 17/1, prvi pratitelji imaju po četiri poraza (Veli Vrh, Olimpik i HAOK Mladost II s tim što Olimpik i HAOK Mladost II imaju utakmicu manje). Cratis Varaždin je osmi u konkurenciji dvanaest ekipa sa 7 pobjeda i 11 poraza. Do kraja lige su još četiri kola. U idućem Dubrovnik je gost Velike Gorice.

To mu je prva meč loptu za potvrdu prvog mjesta ove sezone u drugom razredu. 

30. travanj 2024 17:03