StoryEditorOCM
OstaloPLIVANJE

Stigle potvrde: Juraj Barčot, Vlaho Nenadić i Lara Šurković, te Frane Ćirak brane boje Hrvatske na velikim natjecanjima!

Piše Tonči Vlašić
20. lipnja 2023. - 09:18

Stižu potvrde jedna za drugom na adresu Plivačkog kluba Jug. Prvo ona kako će Juraj Barčot i Vlaho Nenadić nastupiti na Europskom juniorskom prvenstvu, a sad kako je Lara Šurković sudionica Europskog festivala mladih.

Troje jugovih plivačica i plivača u reprezentaciji na međunarodnim natjecanjima. Trebalo je isplivati norme. Uspjeli su u tome, te je stigla zaslužena nagrada. Priznanje je to ne samo za njih, već i za njihove trenere, te sve u klubu. Frane Ćirak radi s Barčotom i Nenadićem, a Andrej Drobac sa Šurković.

image

Frane Ćirak, šef struke Plivačkog kluba Jug

Tonči Vlašić/
image

Jugovi treneri Andrej Drobac i Nikola Bogdanović

Tonči Vlašić/

Prvi će u akciju Barčot i Nenadić. Hrvatska reprezentacija na Europskom juniorskom prvenstvu, koje će se od 2. do 10. srpnja održati u Beogradu, brojat će ukupno šesnaest plivačica i plivača. Ćirak je jedan od trenera reprezentacije, dok je Šurković među ukupno dvanaest plivačica i plivača koliko će ih braniti boje Hrvatske od 22. do 30. srpnja na EYOF-u u Mariboru.

09. rujan 2024 08:59