StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Prošle sezone su igrali skupa u dresu Squarea, a ove su skupa u Italiji, ali ne u istom klubu. Obojica su sad pogađala i drugi su strijelci momčadi

Piše Tonči Vlašić
13. siječnja 2024. - 23:45

Prošle sezone su igrali skupa u dresu Squarea, a ove su skupa u Italiji, ali ne u istom klubu. Dario Marinović nastupa za Feldi Eboli, aktualnog prvaka, a Teo Turk, slovenski reprezentativac za Came Treviso gdje mu je suigrač Josip Suton. Njihov međusobi ogled u 16. kolu Serie ‘A‘, prvom kolu drugog dijela, završio je bez pobjednika, 3:3.

Tri puta je vodio gost (Came Treviso), treći put je Feldi Eboli izjednačio u posljednjoj, 40. minuti. Dva puta je Turk pogađao, u 4. i 36. minuti, dok je Marinović bio strijelac za 1:1 u 15. minuti, a to je bio rezultat prvog poluvremena. 

Turk je drugi strijelac Came Trevisa ove sezone s 9 pogodaka, Marinović je drugi strijelac svoje momčadi sa 7 pogodaka. Feldi Eboli ima 26 bodova na petom mjestu, a Came Treviso 25 bodova na sedmom mjestu. Marinović i ekipa su u zadnja tri kola osvojili samo dva boda, Roma je uvjerljivo prva s 40 bodova, Napoli je drugi s 30 bodova, Catania treća s 29 bodova, koliko ima i četvrti Genzano...

U 17. kolu Feldi Eboli je gost Pesara, a potom dočekuje Cataniu. Pesaro je s utakmicom manje na desetom mjestu s 22 boda. 

Osam najboljih će nakon 30. kola igrati doigravanje za prvaka.

03. svibanj 2024 20:44