StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Ombla nije uspjela kod Mejaša ostvariti sedmu pobjedu, hoće li uspjeti u idućem kolu kad će ugostiti lidera, jedinu neporaženu momčad lige?

Piše Tonči Vlašić
20. veljače 2022. - 19:14

Ombla je poražena u 15. kolu južne skupine Druge hrvatske malonogometne lige u Splitu od Mejaša s 3:2. Povela je autogolom Matea Kolobarića u 6. minuti, nakon toga tri pogotka za redom domaćina, Mejaši su se radovali u 15., 30. minuti iz kaznenog udarca, te u 33. minuti. Ombla je odmah nakon primljenog pogotka, preko Antonia Draškovića, kapetana, stigla do drugog pogotka, ali do kraja nije uspjela još jednom zatresti mrežu Mejaša, te izbjeći poraz. U 23. minuti Ombla je ostala bez Andra Draškovića, koji je dobio drugi žuti karton.

Pod vodstvom Mateja Gaće Ombla je u Splitu igrala u sastavu: Marko Ilić, Antonio Drašković, Ivo Vlahušić, Niko Vlahušić, Ivan Milić, Dario Perić, Josip Tomičić, Hrvoje Bogdanović, Frano Vlahušić, Dominik Gustin, Maro Kalauz i Andro Drašković.

Ombla je sedma u konkurenciji dvanaest sastava sa šest pobjeda i poraza, te tri neodlučena rezultata – ima 21 bod, Mejaši su sad šesti s 22 boda, Jezera imaju na petom mjestu 23 boda, a četvrti Kijevo 24 boda.. Osmi su Heroji 2007. s 19 bodova, deveti Murter ima 16 i utakmicu manje. Na vrhu je neporažena Torcida s 36 bodova, Split ima 33 boda i utakmicu manje, a treći je Trogir s 27 bodova i utakmicom manje.

U 16. kolu Ombla dočekuje Torcidu (subota, 26. veljače).

01. svibanj 2024 20:21