StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Oglasio se ozlijeđeni Zoran Primić, evo što su vrataru Squarea i hrvatske reprezentacije rekli liječnici: ‘Ispala je ...‘

Piše Tonči Vlašić
9. studenog 2023. - 14:40

Izašao je iz igre u 7. minuti utakmice protiv Olmissuma. Ne, nije se tad ozlijedio. I prije utakmice 5. kola, derbija, koji je odigran u nedjelju navečer u Gospinom polju, a koji je loše završio za ‘crveno plave’ (3:7), osjećao je kako nešto nije u redu, ali, Zoran Primić je to, taj ne odustaje, te je bio u sastavu, i stao među vratnice.

Pije nego je zatražio zamjenu, izašao iz igre, a nakon čega je bilo jasno kako nije dobro, tražio je liječničku pomoć nakon koje se vratio na svoje rado mjesto. Ali, nakratko.

- Pitanje je do kad smo bez Primića – riječi su Marina Jukića, trenera Squarea nakon ogleda s doprvakom i sastavom koji je izborio mjesto među 16 najboljih u UEFA Ligi prvaka.  

- Javit ću se nakon pregleda – dan nakon utakmice će Primić. Potom je imao još jedan pregled, u srijedu…

- Ispala je ključna kost iz zgloba. To smo vratili na mjesto i sad treba uz adekvatnu terapiju smiriti upalu i ligament – istaknuo je reprezentativni vratar Squarea.

I sad odgovor na pitanje Jukića, dok kad smo bez Primića?

- Za nekih 15-ak dana bi trebao biti spreman, najviše dvadeset – priželjkuje vratar Squarea i hrvatske reprezentacije.

Neće ga biti protiv Osijeka u petak navečer u Gospinom polju u televizijskom ogledu 6. kola (20.10 sati)…

Dakle, Lujo Jurišić će na vrata protiv Osijeka. Vraća se Gordan Duvančić, koji je propustio Olmissum zbog kartona. Na listi ozlijeđenih su i dalje Matej Perović i Mateo Kljunak. Haron Džanković će zbog isključenja u prošlom kolu propustit samo jednu utakmicu, Osijek u Gospinom polju.

Square ima tri pobjede, jedan remi i jedan poraz u prvih pet kola. Samo je uspješniji Futsal Dinamo, koji ima četiri pobjede i jedan poraz, i to je aktualni prvak jedine bodove izgubio u Gospinom polju. Isti učinak kao i ‘crveno plavi‘ imaju Stanoinvest Futsal Pula i Novo vrijeme, koji su suparnici u 6. kolu... Osijek ima pobjedu i četiri poraza.

6. KOLO

Petak, 10. studenog, Pula: Stanoinvest Futsal Pula – Novo Vrijeme (18 sati), Zagreb: Futsal Dinamo – Uspinjača (18.15 sati), Dubrovnik: Square – Osijek (20.10 sati/izravan prijenos na televiziji MaxSport 1), subota, 11. studenog, Omiš: Olmissum – Crnica (20 sati), Split: Torcida – Vrgorac (20 sati).   

26. travanj 2024 12:38