StoryEditorOCM
OstaloTUGA BRAZILCA NAKON VELIKE POBJEDE

Oglasio se i Ante Delija, izrazio sućut Brunu Cappelozzi, a zahvalio svom timu i svima na podršci: ‘Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali...‘

Piše Tonči Vlašić
28. listopada 2021. - 16:27

Još se analizira nastup 31-godišnjeg Konavljanina Ante Delije u finalu PFL-ovog turnira. Nije se uspio revanširati Brazilcu, godinu dana starijem, 32-godišnjem Brunu Cappelozzi za poraz na startu sezone, te su pojas prvaka u teškoj kategoriji i nagrada od milijun dolara otišli put Brazila. Ističe se, Delija je imao priliku u drugoj rundi, i to nakon što je 'visio' u prvoj, ali je napravio pogrešku. 

Nevjerojatno je bilo finale, koje je potrajalo čak 25 minuta (svih pet rundi po pet minuta). Brazilac je pokazao više. Jednoglasnom odlukom sudaca dobio je borbu, a nakon tog proglašenja organizatori su Brazilcu, po želji članova obitelji, tek tad priopćili da mu je preminuo otac Joao.

Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari - napisao je na Instagramu emotivni Cappelozza.

Oglasio se i naš borac.

Izrazio bi sućut Bruno Cappelozzi na gubitku oca i čestitao mu na velikoj pobjedi! Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se izgleda moralo dogodit. Jedva čekam vratit se svojoj obitelji jer smo bili puno razdvojeni svo ovo vrijeme! Zahvalio bi se cijelom svom timu i svima koji ste me bodrili! Hvala na tolikoj podršci! Idemo dalje! - napisao je Delija.

03. svibanj 2024 07:58