StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

NOVI POTPIS U GOSPINOM POLJU Square prvi put u povijesti ima ‘Gaučosa‘, i to je stigao kapetan mlade reprezentacije Argentine

Piše Tonči Vlašić
23. rujna 2021. - 15:38
Facundo Gassmann slavi u dresu mlade argentinske reprezentacije pogotke protiv Paname pred 6.500 gledatelja na Olimpijskim igrama mladih 2018. u Buenos Airesu

Uprava Squarea realizirala je dolazak Facunda Gassmanna, Argentinca rođenog 2000. godine, koji je bio kapetan U18 reprezentacije Argentine na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu 2018. godine, zatim i kapetan U19 reprezentacije, te do jučer igrao u najjačem rangu argentinskog malog nogometa.

Gassman je bio junak 'Gaučosa' na spomenutim Olimpijskim igrama mladih. Pamti se njegovih šest pogodaka u 12:2 pobjedi protiv Paname kad je Argentini trebala pobjeda sa šest i više pogodaka za plasman u polufinale. 

Facundo ima odličan šut, brz je - hvale ga u argentinskim novinama.

'Crveno plavi' novu sezonu počinju 1. listopada. Na startu su gosti Crnice. Povratnik na klupu Antun Bačić može računati na Argentinca već u toj prvoj prvenstvenoj utakmici nove sezone. Navijače dubrovačkog kluba zanima i to jesu li se u klub vratili Marko Kuraja i Maro Đuraš. Posljednje informacije govore kako su obje strane zainteresirane za dogovor, ali još nema potvrde o dogovoru.

26. travanj 2024 23:08