StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Neporažena Torcida, lider Druge HMNL-jug, nastavila svoj niz u Gospinom polju, Ombla dobila prvo poluvrijeme...

Piše Tonči Vlašić
26. veljače 2022. - 17:29

Torcida je nastavila svoj niz u Dubrovniku. U svakoj utakmici ove sezone popravljala je bodovni konto, dvanaest ih je dobila, a četiri odigrala neodlučeno. Niti jedan poraz.

Ombla je uspjela u 16. kolu južne skupine Druge hrvatske lige dobiti prvo poluvrijeme s 2:1, ali je lider u nastavku s tri pogotka otišao do prednosti 4:2, i to je treći i četvrti pogodak postigao u predzadnjoj odnosno zadnjoj minuti utakmice nakon čega je Ivan Milić ublažio poraz Omble.

Prva dva pogotka za Omblu postigli su u 7. minuti Niko Vlahušić, koji je izjednačio na 1:1, dok je za vodstvo 2:1 tri minute poslije pogodio Antonio Drašković.

Ombla je pod vodstvom Mateja Gaće protiv Torcide igrala u sastavu: Marko Ilić, Antonio Drašković, Ivo Vlahušić, Ivan Milić, Maro Kalauz, Tomislav Leho, Ivan Grljević, Josip Tomičić, Niko Vlahušić, Hrvoje Bogdanović, Domagoj Ljubišić, Dominik Gustin, Marko Tolj i Mateo Vodopić.

U 17. kolu, 5. ili 6. ožujka, Ombla je gost Splita, koji s 39 bodova dijeli prvo mjesto s Torcidom. Ombla je sedma u konkurenciji dvanaest sastava. Ima 21 bod (šest pobjeda, tri remija i sedam poraza).

02. svibanj 2024 00:41