StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Marko Kuraja izgubio drugu i ostao bez treće, Antonio Konsuo uoči dvije u Zagrebu kaže: ‘Mislim kako bi nam i Arena bila mala!‘

Piše Tonči Vlašić
22. svibnja 2023. - 20:55

Antonio Konsuo je s Futsal Dinamom dobio drugu u Omišu sa 4:2, te je rezultat u finalnoj seriji za malonogometnog prvaka Hrvatske izjednačen, 1:1. U prvom ogledu Olmissum Marka Kuraje je slavio na domaćem terenu s 2:1.

Olmissum nije uspio otići u Zagreb s 2:0 u pobjedama unatoč tome što je Futsal Dinamo bio u drugoj bez Luke Perića, svog najboljeg strijelca, koji je isključen u prvoj utakmici, te podršci punih tribina. Više od tisuću gledatelja se natiskalo u dvorani Ribnjak. 

- Čvrsta, muška, prava utakmica. Ovaj put se okrenulo na našu stranu - javio se Konsuo.

Serija seli u Dom Dražena Petrovića, treća i četvrta će se igrati, nema sumnje, pred 5.000 navijača ‘Plavih’. Eventualna majstorica je u Omišu.

- Kakva je situacija, kakav je interes, mislim kako bi nam i Arena bila mala - smije se ‘Mali iz Rožata‘, te je poželio: Znamo kako ništa nije gotovo. Naravno, sad nakon pobjede u Omišu je baš lijep osjećaj, te se svi nadamo kako ćemo pred našim navijačima proslaviti naslov, dobiti obje u Zagrebu.

Kuraja je u drugoj dobio žuti karton, to mu je treći, te će Župljanin propustiti treću utakmicu finala...

- Ja imam jedan žuti - dodao je Konsuo.

Tri pobjede trebaju za naslov prvaka. Olmissum lovi svoj treći naslov, dok je Futsal Dinamo prvi put u finalu. Treća utakmica se igra u petak, 26. svibnja, a četvrta u ponedjeljak, 29. svibnja. Obje u Draženovom domu počinju u 20.15 sati uz izravan prijenos na televiziji Max Sport1.

26. travanj 2024 20:02