StoryEditorOCM
OstaloDržavno prvenstvo u kajaku i kanuu

Marin Lipovac iz dubrovačke Interventne policije osvojio dva zlata i jedno srebro na Jarunu!

Piše dv
23. rujna 2023. - 11:31

Na prvenstvu države u kajaku i kanuu na mirnim vodama koje je od 15. do 17. rujna održano na jezeru Jarun, dvije zlatne i jednu srebrenu medalju odnio je policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marin Lipovac, javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske.

image

Prvenstvo države u kajaku i kanuu na mirnim vodama

Pu DnŽ/

Nastupajući za Kajak kanu klub Olimpik iz Slavonskog Broda osvojio je zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji u kajaku četvercu na 1000 metara i u kajaku četvercu na 500 metara, dok je srebro osvojio za nastup u seniorskoj konkurenciji u kajaku dvosjedu. U svojih 20 godina veslanja, Marin Lipovac osvojio je 405 medalja i preko 35 osvojenih naslova prvaka u svim predviđenim kategorijama od mlađih kadeta do seniora, u svim disciplinama, na svim dionicama i u sprintu i maratonu. Osim što je vrhunski sportaš, Marina Lipovca odlikuju osobine izvrsnog policijskog službenika.

image

Prvenstvo države u kajaku i kanuu na mirnim vodama

Pu DnŽ/

U ime Policijske uprave izražavamo čestitke svim sudionicima, a posebne čestitke upućujemo našem kolegi Marinu Lipovcu, ponosu ne samo Interventne jedinice policije, već i cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, čestitale su mu kolege iz Dubrovnika

image

Prvenstvo države u kajaku i kanuu na mirnim vodama

Pu DnŽ/

Inače, na natjecanju je sudjelovalo 12 klubova sa približno 250 sportašica i sportaša. a utrke su vožene u svih pet uzrasnih kategorija i to u mlađim kadetima, kadetima, mlađim juniorima, juniorima i seniorima.

02. svibanj 2024 20:51