StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Kazahstanac na bodove zaustavio Dubrovčanina u Amsterdamu, a u FNC-u obojici članova Gladiatora suparnici otkazali borbu u zadnji tren

Piše Tonči Vlašić
27. ožujka 2022. - 09:46

Nije uspio Gordan Lovrić. Kazahstanac Elijan Gassanov je slavio na bodove nakon tri runde po tri minute, te otišao u drugi krug Svjetskog amaterskog MMA prvenstva u Amsterdamu u kategoriji do 77 kilograma.

Ističe se u izvješću kako je Gassanov bio bolji od Dubrovčanina u hrvanju i parteru, te mu je to donijelo pobjedu na bodove.

Lovrić je bio jedini hrvatski predstavnik na Svjetskom amaterskom MMA prvenstvu. Bio je to za člana Ultimate fight kluba Gladiator debi na velikim natjecanjima. Prvenstvo u Amsterdamu okupilo je više od 500 boraca, a trideset u kategoriji do 77 kilograma.

ODUSTALI SUPARNICI CAPUTA I MILIDRAGOVIĆA

Karlo Caput i Luka Milodragović su se trebali imati profesionalne borbe u subotu, 26. ožujka, i to na priredbi FNC-a u Zaboku, međutim, u posljednji trenutak njihovi suparnici su otkazali nastup. Caput se trebao botiti protiv 26-godišnjeg Grka Georgea Kaisidisa, a Milidragović protiv Jovana Kandića iz Srbije.

Lovrića profesionalni izazov čeka u subotu, 30. travnja, u Medulinu, i to protiv Matea Bolfana iz Zagreba. 

26. travanj 2024 10:58