StoryEditorOCM
OstaloDOGAĐAJ DANA

Kamo večeras? Ne ide protiv Olmissuma, ali ovo je za mnoge najjači Square u povijesti, sposoban za povijesni uspjeh!

Piše Tonči Vlašić
12. svibnja 2023. - 12:31

Može li Square preokrenuti rezultat, te izboriti finale, a samim time i elitno europsko natjecanje, Ligu prvaka? Olmissum je u svom domu bio bolji sa 4:1, vodi u lovu na dvje pobjede s 1:0. Square je domaćin u drugoj utakmice polufinalne serije. Nema pravo na poraz! Majstorica, ako do nje dođe, igra se u utorak, 16. svibnja u Omišu.

Utakmica Square – Olmissum je opet u izravnom prijenosu od 20.15 sati na Max Sport1. Sat i 15 minuta prije kreće u Zagrebu drugi čin drugog polufinalnog para: Futsal Dinamo – Novo vrijeme. Tisuće navijača ‘Plavih’ bit će protiv aktualnog prvaka, koji mora slaviti u dvorani 2 Doma sportova jer u suprotnom će već danas predati krunu. Naime, Futsal Dinamo je u prvoj utakmici u Makarskoj slavio s 2:1.

Cijela sezona je super zanimljiva, od prvog do zadnjeg ligaškog kola, čak tri do četiri četvrtfinala su odlučena u majstorici, samo je najjači par na papiru, Olmissum – Futsal Pula, riješen u dvije utakmice. Tko je gledao oba dvoboja, ne može se oteti dojmu kako je Futsal Pula bila bolja, ali omiški sastav je uspio kod kuće u prvoj utakmice preokrenuti rezultat, od 1:2 do pobjede 3:2, a u Puli od 1:3 stigao je do izjednačenja 3:3, te slavio protiv osvajača oba domaća trofeja ove sezone, Suprkupa i Kupa, na penale.

Olmissum je dobio obje utakmice protiv Squarea u ligaškom dijelu, sad prvu u doigravanju. U koroni su bili prvi put suparnici u doigravanju, a tad su omiški ‘zeleno plavi’ u dvije utakmice preskočili dubrovački sastav, međutim, danas je Square puno, puno jači nego tad. Za mnoge je ovo najjači Square u povijesti.

I zbog toga navijački puk ‘crveno plavih‘ vjeruje kako se može protiv Olmissuma, kako Dario Marinović i ekipa mogu do povijesnog uspjeha. Kamo večeras? Što kamo? Pravac Gospino polje!

26. travanj 2024 13:44