StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ŠPANJOLSKA

KAKAV PREOKRET U BLAUGRANI Marinović i ekipa skinuli Barcelonu!

26. studenog 2016. - 16:52

ElPozo Murcia Daria Marinovića slavila je usred Barcelone. Dobila je s 3:2 super derbi 8. kola španjolskog prvenstva, odigran u Blaugrani pred 4.000 gledatelja, i to nakon što je u 12. minuti na semaforu stajalo: Barcelona Lassa – ElPozo Murcia 2:0.

Gosti su u posljednjoj minuti prvog dijela prepolovili prednost domaćina, u 26. minuti izjednačili na 2:2, a dvije minute prije kraja stigli do trećeg pogotka i punog plijena. Tim uspjehom preskočili su Barcelonu Lassa te stigli do trećeg mjesta. Imaju 17 bodova, dva manje od lidera, Palme Futsal te bod manje od aktualnog prvaka, Movistar Intera, kojeg su u 5. kolu dobili s 2:1 na domaćem terenu. S Palma Futsalom su oddgrali 3:3 na njenom terenu u 4. kolu, a potom su je izbacili u Kupu pobjedivši, opet su bili gosti, sa 4:1.

Marinović i ekipa su osvojili španjolski Superkup, uzeli prvi trofej ove sezone, ali nakon toga u prva dva kola prvenstva osvojili tek jedan od šest mogućih bodova. Nakon toga šest kola u prvenstvu ne znaju za poraz. Ovo im je peta pobjeda ukupno, četvrta u nizu.

- Odlična utakmica. Prvo poluvrijeme smo bili loši. Barcelona je u prvih 20 minuta bila dosta bolja. Međutim, u nastavku smo mi bili dosta bolji. Preokrenuli smo rezultat. Bilo je neizvjesno do zadnje sekunde – istaknuo je Dario Marinović, hrvatski reprezentativac iz Mokošice u redovima ElPozo Murcie. Ide Marinovića u Barceloni protiv Barcelone.

- Prošle godine smo odigrali 4:4, sad dobili. Bez poraza u Blaugrani – naglasio je Marinović.

Barcelona Lassa je četvrta sa 16 bodova, Magna Gurpea ima 15, Catagas Energia 14… U 9. kolu ElPozo Murcia dočekuje Jaen Paraiso Interior, koji ima 12 bodova, ali i utakmicu manje.  
 

05. svibanj 2024 08:47