StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

GORDAN LOVRIĆ NIJE USPIO Dubrovčanin eksplozivno ušao u borbu, Kardos ga rušio nakon što se obranio, uzeo mu leđa, te primorao na predaju...

Piše Tonči Vlašić
29. kolovoza 2020. - 21:18
Luka Milidragović je prije sedam dana na prvoj četvrtfinalnoj večeri  FNC-ovog Armagedon turnira u Zagrebu uspio dobiti Aleksandra Terzića iz Srbije, iskusnijeg borca, koji je slovio za prvog favorita kategorije do 70 kilograma, a sad to isto nije uspio u kategoriji do 66 kilograma drugi član Gladiatora među 32 odabrana borca turnira. 

Gordan Lovrić je poražen od Mađara Roberta Kardosa. Dubrovčanin je, stoji u izvješću s turnira: eksplozivno ušao u borbu i s puno volumena otvorio prvu rundu. Kardos je uspio obraniti sve pokušaje nakon čega je odlično srušio Lovrića na parter. U jednom trenutku je samo eksplodirao, uzeo Lovriću leđa, počeo ga gušiti. Lovrić to nije mogao izdržati te je predao borbu u prvoj rundi!

Milidragović još čeka protiv koga će se boriti za finale. Polufinalne borbe u sve četiri kategorije su na rasporedu u Zagrebu, u subotu, 19. rujna. Podsjetnik, pobjednik svake kategorije dobit će ugovor za tri borbe u FNC-u, a najbolji borac čitavog turnira i ugovor s KSW promocijom. Za nagrade je pripremljen fond od 50 tisuća eura.
26. travanj 2024 19:42