StoryEditorOCM
OstaloFINUO 9. TURNIR ŽUPSKIH MJESTA

‘Godine dominacije izazivaju frustracije!‘ - Fix dobio u finalu Mini, a zatim skupa s Gornjom zagrmio: Čibača, Čibača!!!

Piše Tonči Vlašić
18. veljače 2023. - 21:43
Nakon finala slavili su skupa - Fix Čibača i Mini Čibača, a na tribinama, među navijačima i igrači Gornje ČibačeTonči Vlašić/

FINALE

Fix Čibača - Mini Čibača 2:1 (1:1)

Suci: Hrvoje Klarić i Goran Duvnjak

Strijelci: 0:1 Ivano Vukas, 1:1 Marko Grgurević, 2:1 Mato Šimunović.

FIX ČIBAČA: Josip Vidić, Marko Kriste, Mato Šimunović, Stijepo Jarak, Marin Kuna, Marko Grgrurević, Ante Džamarija, Kristian Prkut, Božo Raguž, Josip Raguž. Voditelji: Krešo Prkačin i Ivo Raguž

MINI ČIBAČA: Ante Burum, Mario Prce, Gabriel Curić, Ivan Radić, Mislav Pavlović, Matej Radić, Romano Jarak, Ivano Vukas, Frano Vučur, Toni Lonac, Božo Gustin, Josip Vodopija, Blago Krtalić. Voditelj: Vide Prce.

Treći put u finalu i treći put na tronu Fix Čibača, 2016. i 2017. su njena prva dva slavlja, a Mini Čibača je nakon uspjeha 2015. godine, kad je osvojila naslov, izgubila sad svoje drugo finale. Gornja Čibača je najuspješnija momčad u povijesti Turnira župskih mjesta s četiri ‘zvjezdice‘. Evo Fix Čibače na korak do nje.

Osam od devet izdanja turnira osvojile su momčadi iz najvećeg župskog mjesta. Kako piše na jednom transparentu kojeg su izvjesili u dvorani na Mljekari: ‘Godine dominacije izazivaju frustracije!‘, te u nastavku, kako je bilo do ovog turnira, 7 od 8. Sad je 8 od 9!

Mini Čibača je otvorila finale pogotkom, Fix Čibača izjednačila do poluvremena, povela početkom nastavka. Mini Čibača je lovila izjednačenje. Nije uspjela. Međutim, nije tugovala. Naprotiv. Slavila je skupa s Fix Čibačom, a pridružili su im se i igrači najuspješnijeg sastava u povijesti, te je i Gornja Čibača skupa s njima pjevala. Veselila se!

Bjelice su uzele broncu, Brašina je četvrta, a ukupno 16 sastava je krenulo u utrku za naslovom pobjednika devetog izdanja Turnira župskih sela. Nagrade najuspješnijima uručili su Anton Jurkić, Jure Marić, Ivica Cumeljan i Silvio Nardelli.

Leo, Mario i Mato

Najbolji strijelac turnira je Leo Pušić (Brašina) s tri pogotka, najbolji vratar je Mario Prce (Mini Čibača), a najbolji igrač Mato Šimunović (Fix Čibača).

USKORO SLIKOVNICA FINALA

03. svibanj 2024 19:14