StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

Dvostruka pobjeda na drugom Golden Fightu, u trećem mjesecu tri od tri Gladiatora: Gordan Lovrić i Karlo Caput poput Luke Milidragovića!

Piše Tonči Vlašić
18. ožujka 2023. - 21:16

Tri borca Ultimate fight kluba Gladiator ‘Maro Perak’ su u ovom trećem mjesecu bila u akciji. Prije 14 dana Luka Milidragović, a sad prvo Gordan Lovrić, a zatim Karlo Caput. I sva tri su ostvarila pobjedu. Milidragović je sve riješio brzo u Njemačkoj, njegov suparnik na priredbi EMC Talents 4, koja se održala u Dusseldorfu, nije znao što ga je snašlo početkom druge runde, a sad u zagrebačkoj Dubravi Lovrić i Caput su bili brži.

Dogovor je bio tri runde po pet minuta, a već u prvoj, nakon dvije minute, Lovrić je bacio Aleksandra Ibiševića iz Srbije na pod, te sve riješio udarcima.

Zatim je na drugoj priredbi nove organizacije, Golden Fight, koja okuplja perspektivne nade hrvatske MMA scene, nastupio Karlo Caput, koji ima najviše iskustva od trojice Gladiatora u akciji ovaj mjesec. Milidragović je prije 14 dana imao treću profesionalnu borbu, sve tri je dobio, Lovriću je ovo bila prva profesionalna borba, debi, a Caput je do jučer dobio osam od jedanaest borbi. Sad, s uspjehom na Golden Fightu, devet od dvanaest!

Caput je bio uspješniji od Marokanca Younessa Mandora, i to gušenjem u prvoj rundi!

Tri od tri Gladiatora u trećem mjesecu! Bolje nije moglo!

26. travanj 2024 21:04